Feesten in Bali

Eerste keer Bali

Een aantal jaar geleden ging ik voor de eerste kaar naar Bali. Het was een spannende ervaring. Het was namelijk de eerste keer dat ik alleen ging reizen en naar Azië vloog. Ik was erg nerveus toen ik op het vliegveld stond. Gelukkig bleek dit helemaal niet nodig. Ik kwam namelijk aan in het hostel in Bali waar ik ging verblijven en ontmoette meteen een aantal nieuwe vrienden. Ik was meteen uitgenodigd om mee te gaan dineren en daarna gingen we naar een feestje. De weken daarna waren de beste weken van mijn leven. Daarom bespreek ik in dit artikel de beste plekken om te feesten in Bali.

Potato Beach Club heeft de reputatie de plek te zijn als je op Bali wilt feesten – het is een chique strandgezicht met een groot gazon, stijlvolle ligbedden en een overloopzwembad met uitzicht op zee waar je een duik kunt nemen terwijl u geniet van de zonsondergang over het strand. Als je niet nat wilt worden, ga dan naar een van hun vele overdekte bars en geniet van een paar cocktails of biertjes terwijl je geniet van live DJ-muziek.

Sky Garden

De Sky Garden is een van de populairste plekken van Legian om te feesten. Een verlichte locatie op het dak, koude bieren en funky beats gesponnen door een live DJ dragen allemaal bij aan het maken van een coole ontmoetingsplaats voor de nachtbrakers. Het complex heeft ongeveer acht pubs onder één dak, dus je hebt keuze te over. We raden de bar op het dak van harte aan, die de beste cocktails serveert. (Mis de drievoudige wodka-fruitshaker niet die in zes verschillende smaken wordt geleverd.) Om het helemaal af te maken, is er ook een lip-smacking waar voor je geld-buffet dat zeker het proberen waard is. Denk er wel aan met mate te drinken en hoed voor alcoholverslaving.

Mirror Bali Lounge is een van de stijlvolle en meest premium clubs van Seminyak, met een sfeer die je nog nooit hebt gezien. Het interieur van de club doet denken aan een kathedraal vanwege het gotische ontwerp, de glas-in-loodramen en de torenhoge plafonds. De hightech laserverlichting in een dergelijke opstelling maakt het een van de coolste plaatsen om met je bewegingen te pronken. De club heeft regelmatig late-night-feesten, met internationale en lokale DJ’s die groovy nummers oppompen.

Geef een reactie