De leukste schoenen voor dit najaar

De zomer is helaas echt vertrokken uit ons land en dat is te merken. De dagen worden korter, kouder en vooral ook natter. De buien laten en geen gras over groeien en proberen de uitgedroogde rivieren van afgelopen zomer weer een beetje bij te vullen. Helaas betekent het einde van de zomer ook dat de zomerkleren weer terug de kast in mogen en de hersft kleuren weer onder het stof vandaan mogen worden gehaald. Maar hoe zit het met deze kleren, zijn ze nog wel een beetje van deze tijd? Of heb je misschien een nieuw paar schoenen nodig om de boel een beetje op te fleuren? In dit blog een aantal ontzettend leuke heren schoenen waarmee jouw outfit helemaal on point is dit najaar.

De comfortabele sneakers

Ieder persoon heeft wel een paar sneakers in zijn kast staan. Deze schoenen zijn gewoon het meest comfortabel van allemaal. Op een paar sneakers kun je de hele dag lopen en deze schoen kan daarnaast bij onder iedere casuele outfit. We herhalen het woord “casual” nog maar een keer voor de zekerheid want een sneaker is een casual schoen. Hij wordt wel eens gedragen onder een pak maar we zien het liever niet. De sneakers zijn perfect voor casuele gelegenheden en staan het best onder een jeans en een shirt, sweater of hoodie.

De nette werkschoen

Maar op de werkvloer wordt er soms een iets nettere schoen van je verwacht. Gelukkig heeft Floris van Bommel een aantal schoenen in hun collectie die voldoen aan alle eisen van de nette schoen. De nette schoen ziet er als volgt uit: hij is voorzien een neus met een lichte punt, een lage hak en veters. Deze schoen kan natuurlijk onder een nette jeans worden gedragen maar komt het best toch zijn recht onder een nette broek zoals een pantalon of een pak. De nette werkschoen heeft de afgelopen jaar een flinke upgrade gehad en is inmiddels verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, materialen en soorten. Toch blijft de nette werkschoen van leer groot favoriet en eerlijk, deze zijn er natuurlijk ook gewoon op en top uit. Wil je liever geen leren schoenen? Dan heeft Floris van Bommel ook nog een aantal prachtige suède exemplaren in de collectie.

Natuurlijk is het per bedrijf en werkgever verschillend wat er wordt verwacht qua bedrijfskleding. Toch willen we je wel meegegeven dat je, je op je werk zo professioneel mogelijk kleed en daar kunnen de juiste schoenen zeker hun steentje aan bijdragen.

 

 

Geef een reactie