Logistiek vacatures zijn zeer divers

Wil je graag aan het werk in de logistiek? Dan is het zaak dat je de logistiek vacatures in de gaten houdt. De logistiek is een branche die bestaat uit heel veel onderdelen. Je bent logistiek medewerker als je op een vrachtwagen rijdt, maar ook wanneer je ervoor zorgt dat een vrachtwagen geladen wordt. Ook ben je logistiek medewerker als je zorgt dat de planning klopt. Zo zie je maar weer. Om in de logistiek te werken, heb je soms niet eens een rijbewijs nodig! Logistiek vacatures zijn er vaak wel. Mensen wisselen nu eenmaal graag van functie of van werkgever. Dat biedt jou kansen om aan het werk te gaan!

Ben je gek op structuur en regelmaat?

Ben je georganiseerd en kun je je bedoelingen duidelijk overbrengen? Hou jij het hoofd koel bij stress? Dan is logistiek planner wel iets voor jou. Wanneer een transportbedrijf meerdere vrachtwagens heeft rijden, moet dat natuurlijk zo efficiënt gebeuren. Een lege vrachtwagen laten rijden kost geld. Het is dan aan jou om ervoor te zorgen dat de vrachtwagen vol op weg gaat en ook vol weer terug komt. Maar dan natuurlijk met een andere lading. Jij bepaalt of goederen gekoeld vervoerd moeten worden of juist niet. Jij spreekt laad- en lostijden af met andere bedrijven. Jij bent de spin in het web!

Hou je van vrijheid?

Dan is een baan als vrachtwagenchauffeur misschien wel iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur breng je goederen van A naar B. je zorgt dat je op tijd bent, maar houdt wel rekening met je verplichte rusttijden. Jij maakt je niet druk als je in een dikke file belandt, dat laat je over aan de planning. Je zorgt ervoor dat je vrachtwagen netjes is en blijft en dat eventuele mankementen gemeld worden. Zo kan de volgende op jouw vrachtwagen ook weer veilig de weg op.

Wil je veel te doen hebben?

Als magazijnmedewerker heb je altijd wel iets te doen. Te zorgen dat spullen klaar staan voor vervoer bijvoorbeeld. Dat pallets geladen zijn en op volgorde klaar staan om de vrachtwagen in te gaan. Dat laden doe je, als het half kan, natuurlijk ook zelf. Jij rijdt graag op een heftruck en hebt daar ook de juiste papieren voor. Dankzij jou kan iedere vrachtwagen op tijd vertrekken met de juiste lading. Die lading controleer je natuurlijk aan de hand van de (digitale) laadbrief. Zo weet je zeker dat je niets vergeten bent. Komt een vrachtwagen vol terug? Dan zorg jij dat deze spullen weer een goede plek krijgen in het magazijn.

Geef een reactie